Peete van Spankeren fotografie | Home
Fotografie - Food Fotografie - Lifestyle Fotografie - Stills Fotografie - Art

Privacy-, en cookieverklaring

Contactgegevens

Peete van Spankeren Fotografie ( Studio voor reclamefotografie)

Peete van Spankeren
Kleverplantsoen 25
3417 VG Montfoort

Tel: +31 6 53942236
info@studiovanspankeren.nl
www.studiovanspankeren.nl
KvK: 31034629

Waarom heb ik uw contactgegevens nodig?

De gegevens die ik van u nodig heb zijn om, na opdracht, de factuur te kunnen versturen. Dus uw n.a.w. gegevens, aangevuld met telefoon en een emailadres. Ik gebruik geen persoonlijke gegevens van u. Maar het kan voorkomen dat u van mij per mail een bericht ontvangt. Zo houd ik u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en informatie over de studio. Mocht u niet zo'n email willen ontvangen, dan zal uw adres in overleg worden verwijderd.

Wie zien uw gegevens nog meer?

Bovengenoemde gegevens zijn opgenomen in mijn boekhouding en daardoor ook zichtbaar voor mijn administratiekantoor en de Belastingdienst. Daarnaast zijn er een aantal bedrijven die ik voor online communicatie gebruik en waar mogelijk gegevens bekend kunnen zijn zoals:
  • Microsoft
  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter
  • Whatsapp
  • Apple
  • Samsung
  • Qweb webhosting

Hoelang heb ik deze gegevens nodig?

Zoals eerder gemeld heb ik uw gegevens nodig voor het verwerken van de facturering. Zolang u gebruik maakt van mijn diensten zal ik uw gegevens nodig hebben. Daarna verlangt de fiscus van mij dat ik alle correspondentie nog 7 jaar bewaar.

Uw rechten als gegevensverstrekker.

U heeft altijd het recht tot inzage van de gegevens,rectificatie ervan en de bevoegheid ze te verwijderen. U heeft het recht bezwaar te maken tegen het verwerken van uw gegevens. Ook mag u uw gegevens altijd opvragen om ze over te dragen aan een andere partij. Natuurlijk heeft u het recht om eerder gegeven toestemming in te trekken. En het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u van mening bent dat ik niet correct omga met uw gegevens. Voor een voorspoedige samenwerking is het wel nodig om uw gegevens te kunnen verwerken. Aan mij de taak om daar zorgvuldig mee om te gaan.

Er is geen sprake van een geautomatiseerde besluitvorming.

Montfoort, 17 mei 2018